Iets te vieren, vriendinnendag, vrijgezellenavond, teamuitje of gewoon zin in een avondje creatief bezig zijn? Zoo Creatief verzorgt verschillende workshops die eventueel naar wens aangepast kunnen worden. De workshops kunnen in overleg ingepland worden.

Voor grote groepen kunnen we ook op locatie een workshop verzorgen.

NIEUW !  Workshop shopper tas maken

 d14108a4-430b-4d44-9f2e-1971bebffbea  4de79500-593b-4993-8e71-aa240ccd5870
Maak je eigen shopper !
Enorm veel prachtige stevige stoffen en panelen om uit te kiezen.
Reuze veel keus uit verschillende kleuren tassenband.
Eventueel een magneetsluiting of touwhengsel tegen een kleine extra vergoeding toe te voegen.
De tas wordt ongeveer 47×48 cm , heeft een bodem en binnenvoering, alle stoffen en kleuren kan je zelf uitkiezen.
De tas wordt met de naaimachine in elkaar gezet maar ervaring met naaien is echt niet nodig, iedereen kan dit en wordt daarbij geholpen.
Ook erg leuk voor moeders/oma’s met kinderen of kleinkinderen (vanaf 9 jaar)               
Aanbod panelen en stoffen kunnen per workshop verschillen.                                                    

Duur: ongeveer 3 uur                             

Kosten: € 39,= per persoon

Maximaal 5 personen
f8fa3388-6be2-4216-b39c-5c42fecedfde   0dc10f45-f4f9-4bfa-aa5c-8a3ace50c278
       

Nieuw !! Workshop Lockmachine

Heb je een lockmachine ? Dan gebruik je deze misschien alleen voor het afwerken van randen of het locken van tricotstoffen terwijl je zoveel meer kan doen met een lockmachine ! Tijdens deze workshop leer je meerdere toepassingen van de lockmachine zoals: een rolzoom, schulpzoom aan tricotstoffen, meelocken van elastiek en een halsboordje aanzetten maar ook om een hoek locken en hoe hecht je de begin en einddraad af. Je krijgt een werkboekje waarin opdrachten staan die je gaat uitvoeren op proeflapjes, door deze lapjes in het boekje te bevestigen krijg je een naslagwerk voor thuis. Je werkt op je eigen lockmachine, neem deze dus mee samen met het voetpedaal, extra voeten en gebruiksaanwijzing. 

Duur: ongeveer 2 uur    

kosten: € 39,= 

De workshop wordt op afspraak gegeven, neem even contact op om een afspraak te maken. Tel. 06-48353507 

    

IMG_1984Memobord

wil je ook zo’n geweldig leuk memobord aan de muur? Maak er zelf één tijdens deze gezellige creatieve workshop. Ontwerp je memobord naar eigen idee en smaak die past bij jouw interieur. Super om foto’s, memo’s of andere leuke dingen aan te hangen en tussen te steken. Het bord wordt ongeveer 60×60 cm. Er zijn vele  stoffen en lintjes om uit te kiezen en leuke accessoires om te pimpen. Inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.
Duur: ongeveer 2 1/2 uur
Kosten: € 39,= per persoon
Maximaal 5 personen

  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPapierplakKunst Maak je eigen kunst! Met de mooiste pakpapiertjes en speciale lijm kun je bijna alles beplakken en daardoor de meest bijzondere meubels en accessoires creëren. leef je helemaal uit met de collectie papier die wij hebben staan en werk het IMG_1667eventueel nog af met lintjes,kantjes en bloemetjes. Deze zeer verslavende workshop is inclusief een object om te beplakken. Je kunt kiezen uit een vogelhuisje, doos, schaal of dienblad. Natuurlijk mag je ook zelf een object of klein meubelstuk meenemen. Inclusief alle materialen zoals hierboven beschreven, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 1/2 uur
Kosten: € 29,= per persoon
Maximaal 10 personen

  IMG_1686Zeepkettingen Prachtige decoratieve zeepkettingen maken van heerlijk geurende Franse zeep. Je kiest zelf een zeep uit in de kleur en geur die je wilt. De zeep wordt geraspt en daarna weer kneedbaar gemaakt. Nu kun je er een mooie vorm van maken en vervolgens met touw, linten, schelpen en kralen verwerken tot een prachtige zeepketting. Leuk als origineel cadeau of in je eigen toilet, badkamer of waar je maar wilt. Inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 1/2 uur
Kosten: € 25,= per persoon
Maximaal 10 personen

      IMG_1685krans van stof Met verschillende stofjes en lintjes maak je een krans naar eigen smaak. Vrolijke kleuren, zwart-wit of Hollands glorie, veel is mogelijk. Geweldig om iedere ruimte mee op te fleuren…… Inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 1/2 a 3 uur
Kosten: € 29,= per persoon
Maximaal 8 personen

  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVogelhuisje Super decoratief huisje geheel bekleed met de leukste stofjes, bandjes en kantjes. Ontzettend leuk om zelf te maken en geweldig voor in de keuken, huiskamer op de kinderkamer of om weg te geven als kraamcadeautje. Vele stylen zijn mogelijk: Pip style, Tilda, Hollands glory, een stoere jongens uitvoering of geheel je eigen style. Eventueel af te maken met een naam en geboortedatum. Inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers. Duur: ongeveer 2 1/2 uur      Kosten: € 29,= per persoon        Maximaal 10 personen  

 

 

Voor reserveringen, beschikbare data en verdere informatie omtrent de workshops kun je bellen met Suzanne Jonker op 06-48353507 of een e-mail sturen naar suzanne@zoocreatief.nl

Beeldmerk_Pinnen_ja_graag_2_regels_370x255mm-300x206