IMG_1668

Iets te vieren, vriendinnendag, vrijgezellenavond, teamuitje of gewoon zin in een avondje creatief bezig zijn ? Zoo creatief verzorgt verschillende workshops die eventueel naar wens aangepast kunnen worden.

 

Nieuw !! Workshop Lockmachine

Heb je een lockmachine ? Dan gebruik je deze misschien alleen voor het afwerken van randen of het locken van tricotstoffen terwijl je zoveel meer kan doen met een lockmachine ! Tijdens deze workshop leer je meerdere toepassingen van de lockmachine zoals: een rolzoom, schulpzoom aan tricotstoffen, meelocken van elastiek en een halsboordje aanzetten maar ook om een hoek locken en hoe hecht je de begin en einddraad af. Je krijgt een werkboekje waarin opdrachten staan die je gaat uitvoeren op proeflapjes, door deze lapjes in het boekje te bevestigen krijg je een naslagwerk voor thuis.

Je werkt op je eigen lockmachine, neem deze dus mee samen met het voetpedaal, extra voeten en gebruiksaanwijzing.

Duur: ongeveer 2 uur    kosten: € 35,=

De workshop wordt op afspraak gegeven, neem even contact op om een afspraak te maken. Tel. 06-48353507

 

 

Workshop macramé 

2016-08-26 15.21.03Weer helemaal “hot” de macrame plantenhangers uit de jaren ’70 maar dan natuurlijk in een nieuwe moderne uitvoering. Bij Zoo Creatief leer je de verschillende knopen en technieken en maak je een mooie plantenhanger of vaashanger van katoenkoord. We hebben verschillende leuke kleuren om mee te werken en een heleboel voorbeelden om uit te kiezen. Inclusief materialen, een plantenpot en koffie/thee met wat lekkers

Duur: ongeveer 3 uur            Kosten: € 39,- per persoon    2016-08-26 15.54.02

                                                                                    

 

IMG_0793 IMG_0702Ontwerp je eigen tas

Wat is nu leuker dan je eigen tas ontwerpen en maken ! De basis is een voorgenaaide tas van 30 X 38cm (bxh) met een bodem van 5 cm breedt. De tas is gemaakt van een prachtige kwaliteit wolvilt van 2 mm dik, dus lekker stevig ! Hier ga je zelf een klep, hengsels en versieringen op en aan maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn vele materialen voorhanden in het atelier om er helemaal jouw tas van te maken. gebruik van de naaimachine kan maar is zeker niet noodzakelijk. Hiernaast een paar voorbeelden maar er is nog veel meer mogelijk…. Deze workshop is inclusief alle materialen om 1 tas te maken. Voor sommige luxe versieringen kan een kleine vergoeding gevraagd worden. Natuurlijk zit er ook koffie, thee en iets lekkers bij.

Duur: ongeveer 3 uur
Kosten: € 49,= per persoon
Maximaal 6 personen

 

20130809_181949Haken

Nieuw is de workshop haken ! Leer de beginselen van het haken, hoe begin je, verschillende steken zoals losse, vasten en stokjes en hoe haak je een bloem of granny square. Inclusief een bolletje haakkatoen en haaknaald zodat je thuis  meteen verder kunt gaan met je nieuwe hobby….. Inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 uur                   
Kosten: € 25,= per persoon         
Maximaal 8 personen    
           

 

 

IMG_1984Memobord

wil je ook zo’n geweldig leuk memobord aan de muur? Maak er zelf één tijdens deze gezellige creatieve workshop. Ontwerp je memobord naar eigen idee en smaak die past bij jouw interieur. Super om foto’s, memo’s of andere leuke dingen aan te hangen en tussen te steken. Het bord wordt ongeveer 60×60 cm. Er zijn vele  stoffen en lintjes om uit te kiezen en leuke accessoires om te pimpen. Inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 1/2 uur
Kosten: € 39,= per persoon
Maximaal 5 personen

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPapierplakKunst

Maak je eigen kunst! Met de mooiste pakpapiertjes en speciale lijm kun je bijna alles beplakken en daardoor de meest bijzondere meubels en accessoires creëren. leef je helemaal uit met de collectie papier die wij hebben staan en werk het IMG_1667eventueel nog af met lintjes,kantjes en bloemetjes. Deze zeer verslavende workshop is inclusief een object om te beplakken. Je kunt kiezen uit een vogelhuisje, doos, schaal of dienblad. Natuurlijk mag je ook zelf een object of klein meubelstuk meenemen. Inclusief alle materialen zoals hierboven beschreven, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 1/2 uur
Kosten: € 29,= per persoon
Maximaal 10 personen

 

IMG_1686Zeepkettingen

Prachtige decoratieve zeepkettingen maken van heerlijk geurende Franse zeep. Je kiest zelf een zeep uit in de kleur en geur die je wilt. De zeep wordt geraspt en daarna weer kneedbaar gemaakt. Nu kun je er een mooie vorm van maken en vervolgens met touw, linten, schelpen en kralen verwerken tot een prachtige zeepketting. Leuk als origineel cadeau of in je eigen toilet, badkamer of waar je maar wilt. Inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 1/2 uur
Kosten: € 25,= per persoon
Maximaal 10 personen

 

 

 

IMG_1685krans van stof

Met verschillende stofjes en lintjes maak je een krans naar eigen smaak. Vrolijke kleuren, zwart-wit of Hollands glorie, veel is mogelijk. Geweldig om iedere ruimte mee op te fleuren…… Inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 1/2 a 3 uur
Kosten: € 29,= per persoon
Maximaal 8 personen

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVogelhuisje

Super decoratief huisje geheel bekleed met de leukste stofjes, bandjes en kantjes. Ontzettend leuk om zelf te maken en geweldig voor in de keuken, huiskamer op de kinderkamer of om weg te geven als kraamcadeautje. Vele stylen zijn mogelijk: Pip style, Tilda, Hollands glory, een stoere jongens uitvoering of geheel je eigen style. Eventueel af te maken met een naam en geboortedatum. Inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Duur: ongeveer 2 1/2 uur      Kosten: € 29,= per persoon        Maximaal 10 personen

 

Iets te vieren, vriendinnendag, vrijgezellenavond, teamuitje of gewoon zin in een avondje creatief bezig zijn? Zoo Creatief verzorgt verschillende workshops die eventueel naar wens aangepast kunnen worden. De workshops kunnen op donderdag of vrijdag plaatsvinden, zowel in de ochtend als avond. Groepen van minimaal drie personen kunnen ook apart een datum reserveren. Voor grote groepen kunnen we ook op locatie een workshop verzorgen.

Voor reserveringen, beschikbare data en verdere informatie omtrent de workshops kun je bellen met Suzanne Jonker op 06-48353507 of een e-mail sturen naar suzanne@zoocreatief.nl

Beeldmerk_Pinnen_ja_graag_2_regels_370x255mm-300x206